Diagnose roodgoud

Diagnose roodgoud

Over de financiële markten,
en wat er mis mee is

De financiële crisis krijgt ruimschoots aandacht in media en discussies van betrokken burgers, politici, en deskundigen. Daarom is het goed ook eens wat dieper te graven, en te proberen een of meer vingers achter de problematiek te krijgen. ‘Diagnose Roodgoud’ biedt hier een eigen perspectief en een concrete diagnose. Enige affiniteit met deze materie wordt wel verondersteld, of tenminste een gezonde dosis inlevend meedenken. Maar voor wie de uitdaging aangaan, zal ‘Diagnose Roodgoud’ verrassende inzichten bieden; en voldoende stof tot bezinning en overpeinzing.

Het ‘rode’ goud oftewel de kredieten, krijgen in dit boek een belangrijke plaats als factor van reële waarde en rijkdom, waarna ook de prijs van de rijkdom wordt belicht, die eraan verbonden is . Om dan ook stil te staan bij het spel en de spelers van de financiële markten, en de dreigingen die zich als een enge ziekte steeds grimmiger doen gelden. Het boeiende speelveld van beurzen en wereldspelers komt in beeld en geleidelijk dringt zich een totaalplaatje op van wereldmachten en herkenbare patronen, waarvan ook nuchtere lezers een beklemmend gevoel kunnen krijgen.

Een must-read voor geïnteresseerden, maar in feite voor ons allemaal. Want hoe lastig sommige stukken ook zijn; het gaat over een realiteit die zich ontwikkelt, waarin geen enkele schaduw van omkeer is te vinden. De actualiteit ervan neemt niet af, maar wordt steeds zichtbaarder in meer en meer facetten van het dagelijkse leven.

Informatie

Paperback, 183 pagina's
Titel: Diagnose roodgoud
Auteur:
Prijs: € 11,95 per stuk, op voorraad

Uitgeverij: LandFall Publishing Board
ISBN: 9788090362178

Bestellen

Het is vanaf nu mogelijk om dit boek online te bestellen via ons bestelformulier.

Direct bestellen